Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δύο σημαντικά τουρνουά ...

Δύο σημαντικά τουρνουά στα ελληνικά γήπεδα handball διοργανώνονται τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων. Η ομάδα Παίδων του Πανελληνίου έχει την τιμή να προσκληθεί και να συμμετέχει και στα δύο. Το πρώτο (χρονολογικά) διοργανώνεται από τον ΠΑΟΚ στο υπερσύγχρονο γήπεδο του, της Μίκρας, το διάστημα 28-30/12/2011, με βασικούς συντελεστές της διοργάνωσης τους προπονητές του, το Δημήτρη Περβανά και τον Γιάννη Πιλαλίδη. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος: ΠΑΟΚ, Φοίβος, Ζαφειράκης, Φίλιππος, Δούκας και Πανελλήνιος.


Το δεύτερο τουρνουά, διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δούκα, στο άρτιο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ, το διάστημα 3-6/1/2012, με βασικούς συντελεστές τους κ.κ. Λεωνίδα Μωραϊτη, Στέλλα Ρουμελιώτη, Βαγγέλη Μπραουδάκη, Σάσα Ζιβούλοβιτς, και πολλούς ακόμα. Η φετινή πρωτοτυπία, διότι κάθε χρόνο μας επιφυλλάσσει πρωτοτυπίες ο Δούκας, είναι η διεύρυνση του τουρνουά στα τμήματα Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων.
Πλήθος αθλητών αναμένεται να ποτίσει με ιδρώτα τα παρκέ των γηπέδων και να στείλει όμορφες εικόνες στις κερκίδες.


Εκ μέρους του Πανελληνίου, σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα τουρνουά και σας ευχαριστούμε για την τιμητική πρόσκληση σας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου